Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
 • 1-MeerRoetgerink-Brasserie-BannerTop

Brasserie R-1854 - Enter our World of Taste

Brasserie R-1854 maakt een dag shoppen bij Roetgerink compleet! Wie Roetgerink Mode uitloopt, stapt aan de overkant zo onze eetgelegenheid binnen. Dé perfecte afsluiter van een gezellige dag! Wie op donderdagavond uit zijn werk komt kan direct doorrijden naar Enter voor een 3-gangen diner om daarna lekker te gaan shoppen. Wilt u tussen het shoppen door lekker lunchen? Het gastvrije team van Brasserie R-1854 staat graag voor u klaar. Het winkelen bewaren voor een andere keer en alleen zin in een hapje en een drankje? Ook dat kan bij ons!

Groot zonnig terras

De brasserie heeft in het zomerseizoen een groot zonnig terras. Neem lekker plaats, geniet van het heerlijke weer en laat u verwennen door koele drankjes en lekker eten.

Uitgebreide menukaart

Brasserie R-1854 staat voor: gezelligheid, de beste service, eerlijke, verse (seizoens)producten en ambachtelijk bereide gerechten, voor elk moment van de dag. De uitgebreide menukaart doet iedereen watertanden. Er is één menukaart waarvan de hele dag kan worden besteld. Van koffie met ambachtelijke appeltaart tot een flinke ribeye, van een frisse salade tot een rijk belegde broodje. U kunt ieder moment van de dag bestellen waar u zin in heeft. Benieuwd naar het menu? Bekijk hier onze menukaart!

Weekspecials

Iedere week is er een nieuwe weekspecial. Voor slechts € 9,95 krijgt u een heerlijk vullend hoofdgerecht. Benieuwd naar de weekspecial van deze week? Neem snel een kijkje op www.brasserier1854.nl!

Iets te vieren?

Brasserie R-1854 helpt u ook graag bij de organisatie van uw feest. Wilt u samen lekker dineren (maximaal 80 personen) of een kookworkshop volgen (maximaal 12 personen)? Wilt u hapjes bestellen voor uw eigen feest, of zelfs de volledige catering uit handen geven? Alles is mogelijk! Informeer naar onze mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Contact & Openingstijden

Al trek gekregen? De brasserie is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur en iedere zondag geopend vanaf 15.00 uur. Op koopzondagen is onze brasserie vanaf 12.00 uur open. Een tafel reserveren? Bel met 0547 - 38 80 60 of stuur een e-mail naar: info@r1854.nl.
Meer informatie over Brasserie R-1854? Bekijk dan de website: www.brasserier1854.nl.

Het team

Onze gastvrije, gespecialiseerde modeadviseurs staan graag voor u klaar.
Maak kennis met een selectie van het Roetgerink-team.
 • Pam Averdijk

  Gastvrouw

  Pam Averdijk
 • Bart Scholman

  Chefkok

  Bart Scholman
Pam Averdijk

Gastvrouw

Pam Averdijk

Bart Scholman

Chefkok

Bart Scholman

Onze service

Van de unieke Fashion & Food Cab en een eigen vakkundige atelier tot aan gespecialiseerd maatwerk en een persoonlijke bedrijfskledingservice. Wij bieden u services die de beleving en het winkelen bij Roetgerink Mode en Schoenen uniek en aangenaam maken. Met passie voor het vak doen wij graag ons uiterste best u een prettige, ontspannen Roetgerink-ervaring te geven.