Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Brasserie R-1854 - Enter our World of Taste

Brasserie R-1854 maakt een dag shoppen bij Roetgerink compleet! Wie Roetgerink Mode uitloopt, stapt aan de overkant zo onze eetgelegenheid binnen. Of het nou is voor een heerlijke lunch tussen het shoppen door óf een smaakvol 3-gangen diner na het shoppen. Het gastvrije team van Brasserie R1854 staat graag voor je klaar. Het winkelen bewaren voor een andere keer en alleen zin in een hapje en een drankje? Ook dat kan bij ons! 


Onze vernieuwde brasserie R-1854

We ontvangen jullie met trots in onze vernieuwde brasserie! Met hernieuwde energie staat ons team klaar om jullie te verwelkomen in een sfeervolle ambiance die rijk is aan moderniteit en smaak. We bieden een verfijnde en vernieuwde culinaire ervaring waar gezelligheid, goede verhalen en mooie herinneringen ontstaan. 

Om de nieuwsgierigheid alvast te prikkelen, klik HIER voor een voorproefje!

Meer dan 170 jaar service

Van de unieke Fashion VIP Shuttle en een eigen vakkundige atelier tot aan gespecialiseerd maatwerk en een persoonlijke bedrijfskledingservice. Wij bieden je services die de beleving en het winkelen bij Roetgerink Mode en Schoenen uniek en aangenaam maken. Met passie voor het vak doen wij, al meer dan 170 jaar, graag ons uiterste best je een prettige, ontspannen Roetgerink-ervaring te geven.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.