Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Hoe krijg ik mijn geld terug na een retourzending?

De volledige waarde van uw retourzending, inclusief eventuele verzend- en betaalkosten en minus € 4,95 retourkosten, wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Heeft u uw bestelling geretourneerd in onze winkel? Dan brengen wij geen retourkosten in rekening. Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

Stuurt u de gehele bestelling retour? Dan storten wij de eventuele verzendkosten voor de heenzending terug. Stuurt u een deel van uw bestelling retour? Dan storten wij de eventuele verzendkosten voor de heenzending niet terug, omdat deze kosten een kleine bijdrage zijn voor het klaarmaken, controleren en afleveren van uw bestelling.

U kunt hier alle informatie met betrekking tot terugbetalingen terugvinden.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.