Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Roetgerink is jarig en dat vieren we!

Roetgerink viert feest! In 1854, inmiddels 170 jaar geleden is Roetgerink opgericht door Christiaan Roetgering. Een mijlpaal waar we trots op zijn! Daarom vieren we in heel 2024 feest. Vier jij het feestje met ons mee?

Van de leu möw't hem. Deze bekende Twentse spreuk, is al vele jaren een belangrijke quote voor Roetgerink. Vrij vertaald "we moeten het hebben van de mensen". Jullie, onze klanten, zijn voor Roetgerink van onschatbare waarde! Dat belonen we graag met fantastische maand- en hoofdprijzen van Roetgerink's Prijzenfestival. 

Heb je bij jouw aankoop een actiecode ontvangen? Log dan in via de onderstaande link om de actiecode in te vullen! Nog geen account? Maak dan eerst een account aan en vul vervolgens jouw actiecode in. 

Log in om jouw actiecode in te vullen


Prijzenfestival

Bij elke aankoop bij Roetgerink Mode, Roetgerink Schoenen of op roetgerink.nl ontvang je een unieke code, waarmee je kans maakt op één van de vele jubileumprijzen.


En... nog veel meer prijzen!

o.a. € 250,- en € 500,- ModeCheques en overnachtingen in de regio.

Klik op de link voor onze actievoorwaarden.

Hoofdprijzen


Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.