Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • MeerRoetgerink-FCTVrouwen-BannerTop-3840x1000

Trotse hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen

Wij zijn de trotse hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. Voetbal is de snelst groeiende sport voor meisjes en Roetgerink Mode en Schoenen levert graag een bijdrage aan de professionalisering van het vrouwenelftal. FC Twente Vrouwen is ambitieus, sportief en heeft een jonge en frisse uitstraling. Dit past perfect bij de toekomstvisie van Roetgerink Mode en Schoenen.
Sinds 2008 is Roetgerink shirtsponsor van het vrouwenelftal. In 2010 is dit omgezet naar een hoofdsponsorschap en sindsdien wordt het clubkostuum van de speelsters verzorgd door Roetgerink Mode & Schoenen.

Korte geschiedenis FC Twente Vrouwen

Sinds augustus 2007 is de Eredivisie Vrouwen gestart, FC Twente was een van de eerste deelnemers. Sindsdien speelt FC Twente mee op het hoogste niveau vrouwenvoetbal. In het eerste seizoen wonnen de vrouwen van FC Twente al direct de KNVB-beker. In het seizoen 2010-2011 zijn de meiden zelfs kampioen geworden. Sinds de oprichting is hard gewerkt aan de ontwikkeling van de competitie en het creëren van een topsportklimaat voor de speelsters. Een nieuwe, grote stap in de professionalisering van het vrouwenvoetbal, in Nederland en bij FC Twente in het bijzonder, is het betalen van de speelsters. Woensdag 12 oktober 2011 was een historische dag in het vrouwenvoetbal bij FC Twente, toen hebben de 20 speelsters van FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste een handtekening gezet onder hun eerste contract. Naast het bieden van de faciliteiten als huisvesting en vervoer ontvangen alle selectiespeelsters vanaf het seizoen 2011-2012 salaris. In het seizoen 2012-2013 werd de BeNe League ingevoerd. Een grensoverschrijdende competitie tussen Belgische en Nederlandse ploegen. Voor de verdeling van de Belgische en Nederlandse plek voor de UEFA Women’s Champions League, was het voor FC Twente Vrouwen van belang Nederlands Kampioen te worden. Op 10 mei 2013 werd deze titel gevierd. De allereerste kampioenstitel van de BeNe League werd ook gewonnen door FC Twente Vrouwen. In een zinderende kampioenswedstrijd tegen Standard de Liège werd op zaterdag 25 mei 2013 voor 9.000 supporters in De Grolsch Veste het BeNe League kampioenschap binnengehaald. Het seizoen daarop volgend sleepte FC Twente Vrouwen de tweede BeNe League titel binnen! Het seizoen 2014-2015 sloot het vrouwenelftal succesvol af met de Nederlandse titel én de Beker! Het seizoen 2015-2016 nam het elftal voor het vierde opeenvolgende seizoen de schaal in ontvangst. Door hekkensluiter PEC Zwolle met 0-3 te verslaan sleepte FC Twente Vrouwen op 20 mei 2016 de vijfde landstitel in de clubhistorie binnen. Op vrijdagavond 26 april 2019 won de ploeg in blessuretijd met 2-3 het uitduel bij PSV. Door puntverlies van Ajax werd FC Twente die avond kampioen van Nederland voor het seizoen 2018/2019.

Preferred Fashion Supplier FC Twente

Sinds 2013 zijn wij Preferred Fashion Supplier van FC Twente. Naast het vrouwenteam worden nu ook het mannenteam, de begeleiders, de staf en het management van FC Twente door Roetgerink Mode & Schoenen gekleed.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.