Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken”

Een professionele uitstraling, onderscheidend en representatief, is van groot belang voor een eerste indruk. Met uitstraling en kledingkeuze kan je het verschil maken en zakelijk succes beïnvloeden. Met ons ruime assortiment topmerken, onze vakkundige en gespecialiseerde adviseurs én onze jarenlange ervaring helpen wij je hier graag bij.

Persoonlijk advies

Door aandacht en persoonlijk contact vinden wij samen met jou een representatieve bedrijfsoutfit. Guido Te Nijenhuis, onze bedrijfskledingspecialist, draagt van A tot Z zorg voor de outfit. Hierdoor kunnen wij je een persoonlijke, flexibele service aanbieden.
In een eerste gesprek deel je met ons uw wensen. Met uw informatie kunnen wij een passende outfit samenstellen. Voor de perfecte pasvorm meten wij de maten op, maar je kan dit ook zelf doorgeven. In ons eigen, vakkundige atelier vermaken wij, indien nodig, de kleding. Alles naar wens? Wij komen jouw nieuwe bedrijfskleding graag persoonlijk afleveren.

De stijl die past bij jouw bedrijf

Door een breed assortiment, een grote voorraad en ruime nabestel mogelijkheden hebben wij voor iedereen, grote én kleine groepen, een passende oplossing. Wij kleden jouw team stijlvol in een uniforme bedrijfsoutfit. Als de bedrijfscultuur het toestaat kan je er ook voor kiezen om personeel meer vrijheid te geven. Jouw medewerkers kunnen bijvoorbeeld zelf kleding uitzoeken in onze winkel. Extra aandacht en begeleiding door gespecialiseerde modeadviseurs is hierbij uiteraard mogelijk. Vraagt jouw organisatie om een formele bedrijfsoutfit dan kan je kiezen voor een maatkostuum. Vakspecialisten van onze herenafdeling zorgen voor een perfect aangemeten kostuum.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148,
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden je

  • Persoonlijk advies
  • Breed assortiment
  • Afspraken op locatie
  • Veel uit voorraad leverbaar
  • Outfits voor grote én kleine groepen
  • Personalisatie door borduring & bedrukking
  • Gratis eerste vermaakkosten
  • Vrijblijvende offerte

Afspraak op locatie

Voor het bespreken van jouw wensen of het doorpassen van de kleding ben je uiteraard van harte welkom in Enter. Omdat het misschien niet altijd makkelijk is om bij ons langs te komen is het ook mogelijk om afspraken op locatie te maken. Binnen of buiten kantoortijden, wij komen graag bij je langs!

Bedrijfsoutfit met een beleving

Het verkoopteam van Volvo Harrie Arendsen kreeg budget om kleding uit te zoeken. De werknemers werden met een drankje en een amuse ontvangen in onze Koffiekökk’n. Vervolgens was er ruim de tijd om de winkelen. De dag werd afgesloten met een driegangendiner bij Brasserie R-1854.

Branches die kiezen voor Roetgerink

Kantoren, theaters, overheidsinstanties, verenigingen, uitvaartondernemingen, horeca, retail en zorginstellingen laten zich kleden door Roetgerink. Enkele tevreden klanten zijn: Prescan, Gemeente Wierden, HAVI Travel, Wilminktheater Enschede, Taxi Baan, Landhuishotel De Bloemenbeek, Hofman Animal Care, C.V. De Smoezen, FC Twente, Heracles, Lansinkveste Hengelo en Volvo Harrie Arendsen.

“Sinds 2013 is Roetgerink Preferred Fashion Supplier van FC Twente."
Spelers, staf en management worden sinds 2013 gekleed door Roetgerink Mode & Schoenen.
In het eredivisieseizoen 2020/2021 dragen de spelers van FC Twente een mooie set van CG - Club of Gents, gecombineerd met schoenen en een riem van Giorgio.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.