Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Upcycling Denim Event

Deze zaterdag de prachtige collectie van Attire in Enter! 


Zien we jou deze zaterdag ook in Enter? De founder van Attire is deze dag aanwezig van 11.00 tot 16.00 uur en neemt de mooiste upcycle collectie mee. 

Creëer je eigen unieke blazer voor € 219,95!

Zo kan jij je samen met de founder van Attire, je eigen, unieke items, persoonlijk laten personaliseren. Denk hierbij aan: 

- De vorm & kleur van het jasje uitkiezen;
- De stof van de mouwen bepalen;
- De door jouw gekozen initialen laten borduren.

Hoe té gek is dat! De prijs van de jasjes is € 219,95. Bij je aankoop ontvang je een leuke gift. Je kunt jouw gepersonaliseerde jasje na ongeveer 10 werkdagen weer bij ons ophalen in Enter. 

Wij zullen de gemaakte afspraak altijd bevestigen.

Attire Amsterdam is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen en de liefde voor duurzaamheid. Het merk focust zich op unieke stuks, handgemaakt in Nederland. Door aandacht te besteden aan de stoffen, wil het merk modern zijn, maar tegelijkertijd ook heel uniek door elk ontwerpproces vanuit een nieuw en verfrissend oogpunt te benaderen. Focussen op de authenticiteit van hun producten door het in beperkte oplagen te produceren en daarmee de massaproductiemaatschappij tegen te gaan.

Ook is onze eigen coupeuse aanwezig van 13.00 tot 16.00 uur om de leukste jeans strikjes te pimpen op je denim aankoop.

Reserveer snel een plekje door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeld je daarbij even de gewenste tijd om langs te komen? Tot dan! 

We LOVE upcycling!

                



Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.