Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Beer, Burgers & Beautiful Shirts

Kom jij ook naar dit te gekke mens only event bij Roetgerink? Deze avond stel jij je eigen maatoverhemd samen.

Twee maatoverhemden én een gezellige avond met vrienden voor slechts € 175,- p.p.*

Donderdag 16 mei belooft het een gezellige mannenavond te worden bij Roetgerink en Brasserie R-1854. Samen met één of meer vrienden geniet je van een biertje, een heerlijke burger en prachtige shirts.

De avond start om 17.30 uur bij Brasserie R-1854 waar je samen met je vriend(en) of alleen geniet van een heerlijke burger met een biertje.

Shirts samenstellen bij Roetgerink
Met een heerlijke burger op gaan we tegen 18.30 uur door naar de winkel. Hier bekijk je de mogelijkheden om, samen met een Ledûb specialist, je eigen Ledûb shirt op maat te creëren.

Naast de keuze uit o.a. pasvorm, boord, sluiting en mouwlengte is het ook mogelijk om met verschillende contraststoffen te werken. Ook het toevoegen van een borduring, bijvoorbeeld initialen, in een door jou gekozen lettertype en kleur behoort tot de mogelijkheden.

Biertje in Brasserie R-1854
Wanneer jullie een shirt hebben samengesteld, sluiten we de avond rond 20.30 uur gezellig af met een biertje in onze Brasserie.

Meld je aan vóór 11 mei via [email protected]
vol = vol

Zien we jullie ook op donderdag 16 mei?


 
*Als je deze avond geen gebruik maakt van de shirts-actie, dienen de genuttigde Beers & Burger bij Brasserie R-1854 afgerekend te worden. Normale prijs Ledûb shirt € 119,95 / € 129,95 per stuk.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.