Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Perfect passend maatpak

Een maatpak geeft je de vrijheid om tot in het kleinste detail zelf je look samen te stellen. Onze vakkundige maatpakspecialisten helpen je graag met het ontwerpen van jouw perfect passende pak.

Stof selecteren

Wij bieden je een breed assortiment stoffen, kleuren en dessins. Van stijlvolle klassiekers tot limited seizoenskleuren en -prints. Er is altijd een stof die precies past bij wat jij zoekt.

Pasvorm bepalen & Maten opmeten

Aan de hand van jouw wensen selecteren we een stijl en model, bijvoorbeeld slim of regular, dat bij je past. Voor de perfecte pasvorm worden zorgvuldig je maten opgemeten. Jouw maten worden in ons systeem opgeslagen, makkelijk voor eventueel een volgend maatpak.

Uitgebreide keuzeopties

Samen met jou doorlopen wij alle keuzeopties om zo een uniek maatpak samen te stellen. Enkele voorbeelden van de opties: type revers, soort sluiting, model zakken, aantal knopen, kleur voering en kleur stiksel. Personalisatie door borduring maakt jouw pak nog specialer.

Van levering naar afpassen

Het perfecte pak samengesteld? Over 4 weken is uw maatpak klaar. Graag nodigen wij je uit om jouw pak af te passen. Eventuele aanpassingen maken wij in ons eigen atelier in orde.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148,
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden je

  • Persoonlijke aandacht
  • Vakkundig advies op maat
  • Breed assortiment
  • Uitgebreide keuzeopties

Extra mogelijkheden

Je kan kiezen uit een 2- of 3-delig maatpak. Het is ook mogelijk om alleen een colbert of pantalon op maat te laten maken. Daarnaast bieden wij je overhemden op maat van John Miller en Ledûb.

Onze maatwerkmerken

The Makers | John Miller | Ledûb

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.