Perfect overhemd op maat

Een overhemd op maat geeft je de vrijheid om de perfecte pasvorm en een onderscheidende look samen te stellen. Onze vakkundige maatpakspecialisten helpen je graag met het ontwerpen van het perfecte overhemd. Wij bieden je maathemden van John Miller en Ledûb.

John Miller

Luxe overhemden op maat. Je hebt uitgebreid de keuze uit kleur en dessin. Overhemden op maat van John Miller kennen een levertijd van 4 weken.

Ledûb

Mooie overhemden op maat. Je hebt de keuze uit basic, effen kleuren.
Overhemden op maat van Ledûb kennen een levertijd van 4 weken.

Pasvorm bepalen & Maten opmeten

Aan de hand van jouw wensen selecteren we een basismaat en een pasvorm. Voor het perfect passende overhemd worden zorgvuldig uw maten opgemeten. Aanpassingen in hemdwijdte, mouw- en hemdlengte zijn mogelijk. Ook kan je denken aan een ruimere boord op een slanke pasvorm, en andersom.

Uitgebreide keuzeopties

Samen met jou doorlopen wij alle keuzeopties om zo een perfect maatoverhemd te ontwerpen. Je kan kiezen uit verschillende boorden en manchetten. Wil je mét of zonder borstzak? Details? Accenten in de boord en langs de manchetten, kleur van de knopen. Het is aan jou! Maak je maatoverhemd nog specialer met borduring, denk bijvoorbeeld aan initialen op manchetten.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148,
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden je

  • Persoonlijke aandacht
  • Vakkundig advies op maat
  • Overhemd op maat vanaf € 89,95
  • Breed assortiment
  • Uitgebreide keuzeopties

Maatpak

Je kan bij ons ook terecht voor een pak op maat.

Onze maatwerkmerken

The Makers | John Miller | Ledûb

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.