Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Eigen, vakkundig atelier

Al ruim 60 jaar bieden wij je een vakkundige vermaakservice in ons eigen atelier. Een team van zeven coupeurs en coupeuses vermaakt dagelijks met grote zorg en oog voor detail al jouw kledingstukken. Pasvorm aanpassen, zakken toevoegen of weghalen, compleet nieuwe voering, andere halslijn, lengte op maat. Slechts een greep uit de mogelijkheden. Voor onze meesterkleermakers is niets te gek.

Klaar terwijl je wacht

Kleine veranderingen, zoals het korter maken van een broek, worden direct uitgevoerd. Terwijl jij rustig verder winkelt, of geniet van een kop koffie in onze Koffiekökk’n, maken wij het voor je in orde. Grote veranderingen, bijvoorbeeld een pasvorm aanpassen of een bovenstuk voeren, nemen iets meer tijd in beslag. Jouw vermaakte kleding bezorgen wij bij je thuis of je komt het gezellig ophalen in onze winkel. Bij vermakingen voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een begrafenis, maken wij meteen tijd voor je vrij.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148,
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden je

  • Vakkundige meesterkleermakers
  • Kleine veranderingen klaar in 10 minuten
  • Thuisbezorging van uw vermaakte kleding
  • Speciale gelegenheden meteen behandeld

Veelgestelde vragen

Om je de beste service te kunnen bieden zien onze vakkundige coupeurs en coupeuses graag in de winkel hoe de kleding bij je zit, en hoe de pasvorm is. Daarom is het vermaken van online bestellingen niet mogelijk.

Voor onze meesterkleermakers is niets te gek

Sinds het midden van de jaren ’50 heeft Roetgerink een eigen atelier. In de beginjaren werken naast de vaste coupeurs en coupeuses ook thuisnaaisters voor ons atelier. De thuisnaaisters helpen met het korter maken van broeken. Een collega rijdt met zijn Simca op en neer tussen de naaisters en Roetgerink. Begin jaren ’70 wordt het inkorten van broeken naar het atelier gehaald. De werkzaamheden in het atelier worden in de daaropvolgende jaren steeds uitgebreider.
Vandaag de dag worden niet alleen broeken korter of langer gemaakt. In ons atelier worden bijvoorbeeld ook mouwlengtes versteld, pasvormen aangepast, boorden button-down gemaakt, jassen voorzien van nieuwe voering en colbertkragen geknepen (kleiner gemaakt). Voor onze meesterkleermakers is niets te gek.
“Ik ben gek op mijn vak. Van tevreden klanten word ik blij."
Artin is al ruim 18 jaar meesterkleermaker in ons atelier. Alleen als Artin 100% tevreden is, is de vermaakte kleding klaar om gedragen te worden. En met resultaat: “Ik ben er trots op dat al mijn vermakingen tot nu in één keer goed zijn”, aldus Artin.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.