Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters
  • 02-01-OnzeService-OnsAtelier-BannerTop-3840x1000

Eigen, vakkundig atelier

Al ruim 60 jaar bieden wij u een vakkundige vermaakservice in ons eigen atelier. Een team van zeven coupeurs en coupeuses vermaakt dagelijks met grote zorg en oog voor detail al uw kledingstukken. Pasvorm aanpassen, zakken toevoegen of weghalen, compleet nieuwe voering, andere halslijn, lengte op maat. Slechts een greep uit de mogelijkheden. Voor onze meesterkleermakers is niets te gek.

Klaar terwijl u wacht

Kleine veranderingen, zoals het korter maken van een broek, worden direct uitgevoerd. Terwijl u rustig verder winkelt, of geniet van een kop koffie in onze Koffiekökk’n, maken wij het voor u in orde. Grote veranderingen, bijvoorbeeld een pasvorm aanpassen of een bovenstuk voeren, nemen iets meer tijd in beslag. Uw vermaakte kleding bezorgen wij bij u thuis of u komt u gezellig ophalen in onze winkel. Bij vermakingen voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een begrafenis, maken wij meteen tijd voor u vrij.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148, Enter
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden u

  • Vakkundige meesterkleermakers
  • Kleine veranderingen klaar in 10 minuten
  • Thuisbezorging van uw vermaakte kleding
  • Speciale gelegenheden meteen behandeld

Veelgestelde vragen

Om u de beste service te kunnen bieden zien onze vakkundige coupeurs en coupeuses graag in de winkel hoe de kleding bij u zit, en hoe de pasvorm is. Daarom is het vermaken van online bestellingen niet mogelijk.
  • 01-Klantenservice-BannerTop-3840x1000

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.