Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Personal Shopper, met extra aandacht shoppen op afspraak

Zoekt u een mooie outfit voor een speciale gelegenheid, het nieuwe modeseizoen of een nieuwe baan? Of bent u toe aan een geheel nieuwe look? Onze speciaal opgeleide personal shoppers staan graag voor u klaar. Roetgerink’s Personal Shopper Service leert u door middel van een volledige pasvorm- en stijlanalyse uw mooiste punten te accentueren en de leukste looks samen te stellen. Met extra aandacht, leuk én gemakkelijk shoppen!

Van afspraak tot nieuwe look

Onze Personal Shopper-service draait vanaf het eerste moment om aandacht, persoonlijk contact en individuele adviezen. Van afspraak tot nieuwe look, ontdek onze aanpak.

Afspraak maken
U vult online het formulier in. U geeft uw datumvoorkeur op en aan de hand van een paar korte vragen krijgen wij al een goede indruk van uw smaak en stijl en kunnen wij zorgen voor de perfecte match met één van onze personal shoppers.

Telefonisch intakegesprek
U wordt binnen 5 werkdagen persoonlijk benaderd door uw personal shopper. Tijdens een telefonisch intakegesprek worden uw wensen en eventuele vragen doorgenomen. Ook wordt er samen met u een definitieve afspraak vastgelegd.

Uw Personal Shop-sessie
U maakt kennis met uw personal shopper. De intake wordt nogmaals doorgesproken. Voor de spiegel vindt uw persoonlijke figuuranalyse plaats. Vervolgens gaat u samen met de personal shopper de winkel in om te shoppen, te passen en te analyseren. Samen met de personal shopper komt u zo tot een perfecte outfit.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148, Enter
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden u

 • Gratis personal shopper-service
 • Service voor dames & heren
 • Met extra aandacht shoppen
 • Persoonlijk, passend advies
 • Volledige pasvorm- en stijlanalyse
 • Leuk, efficiënt én gemakkelijk shoppen
 • Opgeleide personal shoppers
 • Ca. 2 uur durende individuele sessie

Afspraak plannen

Wilt u gebruik maken van onze Personal Shopper Service? Vul via de Plan Afspraak-button het formulier in. Wij bieden u deze service kosteloos aan.

Aangepaste servicevoorwaarden

In verband met het coronavirus hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid, en die van onze medewerkers te beschermen. Tijdens de gehele Personal Shop-sessie bewaart uw Personal Shopper de gepaste afstand van 1,5 meter. Daarnaast heeft de pasvormanalyse tijdelijk een nét iets andere insteek. Het gaat net even anders dan u van ons gewend bent, maar het eindresultaat is nog steeds waar deze service om draait: u verrassen met een prachtige, nieuwe outfit!

plan afspraak

Een goede outfit geeft zelfvertrouwen

Roetgerink’s Personal Shopper Service is er speciaal voor u, om u nog beter te kunnen helpen bij het vinden van de perfecte look voor dat ene moment. Een outfit die precies past bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur. Want een goede outfit geeft zelfvertrouwen en een sterke uitstraling.
“Leuk, efficiënt shoppen mét extra aandacht en goede adviezen."
In korte tijd leert u in een persoonlijke sessie, van onze personal shopper op een leuke, inspirerende manier welke kleding perfect past bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur. Na afloop heeft u de perfecte outfit én beschikt u over praktisch toepasbare stijl- en figuurkennis.

Onze Personal Shoppers

Onze personal shoppers hebben allemaal een gerichte vakopleiding gevolgd. U kunt dan ook bij iedere personal shopper terecht voor persoonlijk modeadvies. Met een goede, heldere onderbouwing laten zij u zien welke kleding perfect past bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur. Leuk, leerzaam, efficiënt én gemakkelijk shoppen? Maak kennis met Roetgerink’s Personal Shoppers, zij staan graag voor u klaar!
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Elke
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Joanne
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Grady
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Guido

Modeadviseur & Personal Shopper

Elke

“Ik ben heel perfectionistisch. Pasvormen, maten, lengtes… Alles moet kloppen. Ieder kledingstuk moet perfect zitten. Ik vind het belangrijk dat de klant heel tevreden is met wat hij koopt. Ook vind ik het belangrijk dat verschillende items bij elkaar passen, daardoor kun je eenvoudig verschillende combinaties maken.”

Modeadviseur & Personal Shopper

Joanne

“Ik doe mijn werk met passie. Dat ik nu ook Personal Shopper mag zijn maakt het extra leuk. Mijn doel is om iedereen eerlijk en passend advies te geven, en goed uit te kunnen leggen waarom je mooi bent en wat je sterke eigenschappen zijn. Zo kom je samen tot een perfecte look.”

Modeadviseur & Personal Shopper

Grady

“Belangrijk vind ik het om de klant te leren kennen en om te weten wat hij graag wil. Hierdoor kan ik mijn adviezen goed afstemmen en het helemaal persoonlijk maken. Het allerbelangrijkst is dat de klant zich vertrouwd voelt en met een heel tevreden gevoel weggaat, maar natuurlijk ook met veel plezier terugkomt.”

Modeadviseur & Personal Shopper

Guido

“Ik ben eerlijk, oprecht en open. Om zo goed mogelijk te kunnen adviseren ga ik tot het uiterste. Het persoonlijke aspect vind ik belangrijk. Bij mij moet je jezelf kunnen zijn en je vooral op je gemak voelen.”
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Marleen
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Janneke

Modeadviseur & Personal Shopper

Marleen

“Eerlijkheid en oprechtheid staan bij mij op één. Kleding is een emotieproduct. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gelukkig en prettig voelt, want als een outfit goed voelt straal je dit ook uit. In onze winkel zijn heel veel mooie merken, er is dus voor iedereen wat moois en ik help graag bij het vinden van de juiste look!”

Modeadviseur & Personal Shopper

Janneke

“Voor mij staat de klant centraal, daar draait het om. Jouw nieuwe kleding moet écht bij je passen en goed zitten. Als de klant tevreden is ben ik dat ook. Met veel passie en plezier help ik om een perfecte outfit/garderobe te vinden zodat je graag bij Roetgerink terugkomt. Want daar doe ik het uiteindelijk voor.”

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.