Favorieten

U heeft nog geen favorieten toegevoegd.

Personal Shopper, met extra aandacht shoppen op afspraak

Zoek je een mooie outfit voor een speciale gelegenheid, het nieuwe modeseizoen of een nieuwe baan? Of ben je toe aan een geheel nieuwe look? Onze speciaal opgeleide personal shoppers staan graag voor jou klaar. Roetgerink’s Personal Shopper laat je door middel van een volledige pasvorm- en stijlanalyse zien hoe je je mooiste punten accentueert en stelt de leukste looks met je samen. Met extra aandacht, leuk én gemakkelijk shoppen!

Van afspraak tot nieuwe look

Onze Personal Shopper Service draait vanaf het eerste moment om aandacht, persoonlijk contact en individuele adviezen. Van afspraak tot nieuwe look, ontdek onze aanpak.

Afspraak maken
Je vult online het formulier in. Je geeft je datumvoorkeur op en aan de hand van een paar korte vragen krijgen wij al een goede indruk van jouw smaak en stijl en kunnen wij zorgen voor de perfecte match met één van onze personal shoppers.

Telefonisch intakegesprek
Je wordt binnen 24 uur persoonlijk benaderd door je personal shopper. Tijdens een telefonisch intakegesprek worden je wensen en eventuele vragen doorgenomen. Ook wordt er samen met jou een definitieve afspraak vastgelegd.

Uw Personal Shop-sessie
Je maakt kennis met je personal shopper. De intake wordt nogmaals doorgesproken. Voor de spiegel vind je persoonlijke figuuranalyse plaats. Vervolgens ga je samen met de personal shopper de winkel in om te shoppen, te passen en te analyseren. Samen met de personal shopper kom je zo tot een perfecte outfit.

Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148, Enter
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden je

 • Gratis personal shopper-service
 • Service voor dames & heren
 • Met extra aandacht shoppen
 • Persoonlijk, passend advies
 • Volledige pasvorm- en stijlanalyse
 • Leuk, efficiënt én gemakkelijk shoppen
 • Opgeleide personal shoppers
 • Ca. 2 uur durende individuele sessie

Afspraak plannen

Wil je gebruik maken van onze Personal Shopper Service? Vul via de Plan Afspraak-button het formulier in. Wij bieden je deze service kosteloos aan.

plan afspraak

Een goede outfit geeft zelfvertrouwen

Roetgerink’s Personal Shopper Service is er speciaal voor u, om u nog beter te kunnen helpen bij het vinden van de perfecte look voor dat ene moment. Een outfit die precies past bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur. Want een goede outfit geeft zelfvertrouwen en een sterke uitstraling.
“Leuk, efficiënt shoppen mét extra aandacht en goede adviezen."
In korte tijd leert u in een persoonlijke sessie, van onze personal shopper op een leuke, inspirerende manier welke kleding perfect past bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur. Na afloop heeft u de perfecte outfit én beschikt u over praktisch toepasbare stijl- en figuurkennis.

Onze Personal Shoppers

Onze personal shoppers hebben allemaal een gerichte vakopleiding gevolgd. U kunt dan ook bij iedere personal shopper terecht voor persoonlijk modeadvies. Met een goede, heldere onderbouwing laten zij u zien welke kleding perfect past bij uw persoonlijkheid, stijl en figuur. Leuk, leerzaam, efficiënt én gemakkelijk shoppen? Maak kennis met Roetgerink’s Personal Shoppers, zij staan graag voor u klaar!
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Angelique
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Liesbeth
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Guido
 • Modeadviseur & Personal Shopper

  Marleen

Modeadviseur & Personal Shopper

Angelique


Modeadviseur & Personal Shopper

Liesbeth


Modeadviseur & Personal Shopper

Guido

“Ik ben eerlijk, oprecht en open. Om zo goed mogelijk te kunnen adviseren ga ik tot het uiterste. Het persoonlijke aspect vind ik belangrijk. Bij mij moet je jezelf kunnen zijn en je vooral op je gemak voelen.”

Modeadviseur & Personal Shopper

Marleen

“Eerlijkheid en oprechtheid staan bij mij op één. Kleding is een emotieproduct. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich gelukkig en prettig voelt, want als een outfit goed voelt straal je dit ook uit. In onze winkel zijn heel veel mooie merken, er is dus voor iedereen wat moois en ik help graag bij het vinden van de juiste look!”

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.