Het jawoord in een stijlvol trouwpak

Op één van de mooiste dagen in uw leven wil je natuurlijk in het allermooiste trouwpak je geliefde het jawoord geven. Onze vakkundige trouwpakspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag met het samenstellen van het perfecte trouwpak.

Lees hieronder meer over onze leuke actie!

Een trouwpak voor iedereen

In onze trouwhoek nemen wij uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en om in alle rust te bekijken wat het beste bij jou past.
Wij bieden je een breed assortiment pakken in verschillende stijlen, pasvormen en maten. Van stijlvolle trouwpakken tot prachtige pakken die je ook na de grote dag nog kunt dragen. Indien nodig door ons eigen vakkundige atelier naar wens vermaakt.
Helemaal uniek en onderscheidend ben je met een trouwpak op maat waarin je alles tot in het kleinste detail zelf creëert en samenstelt.

Totale look

Jouw look is compleet met prachtige schoenen en stijlvolle accessoires, precies afgestemd op je pak. De huwelijksdatum, de naam van je geliefde, een speciale tekst. Borduring maakt jouw outfit nóg specialer.

Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak en kom gezellig langs. Onze trouwpakspecialisten heten je van harte welkom!


Roetgerink Mode & Schoenen

Dorpsstraat 148,
7468 CR Enter

Roetgerink.nl

Wij bieden je

 • Persoonlijke aandacht
 • Breed assortiment
 • Vakkundig advies op maat
 • Een eigen atelier
 • Compleet pak inclusief schoenen en accessoires
 • Persoonlijk detail door borduring
 • Vrijblijvende afspraak met onze trouwpakspecialist

Bruidsvaders en getuigen

Ook bruidsvaders en getuigen helpen wij graag met het uitzoeken van een prachtig pak. Pakken op elkaar afstemmen? Samen een afspraak maken is ook mogelijk!

Lees hieronder meer over onze leuke actie!  

Trouwactie Roetgerink

Koop jij en minimaal 3 trouwgasten een (trouw)pak op de kostuumafdeling van Roetgerink Mode en kopen jullie schoenen bij Roetgerink schoenen, dan rij jij op je trouwdag in deze Kever Cabrio of logeer je in Erve Christiaan! Neem je trouwgasten mee naar Roetgerink en vink af! Vraag bij de kassa om een kopiebon met daarop "trouwactie" en spaar.

Actievoorwaarden:

Neem je trouwgasten mee naar Roetgerink Mode en laat ze slagen op de kostuumafdeling en bij Roetgerink Schoenen in Enter. Bevestig de kopiebonnen aan deze kaart, spaar en bewaar. Kies voor de Kever op je trouwdag of logeer in Erve Christiaan!

•Als iedereen (aantoonbaar*) is geslaagd, krijgt het bruidspaar een oldtimer (Kever Cabrio of Fiat 500) óf een Erve Christiaan arrangement cadeau

* aantoonbaar = 4 kostuums aangeschaft bij Roetgerink Mode, inclusief 4 paar schoenen van Roetgerink Schoenen

•De Kever Cabrio of Erve Christiaan is op basis van beschikbaarheid. Indien is voldaan aan alle voorwaarden van deze actie, wordt overgegaan tot bevestigen van de beschikbaarheid.
•Bij geen beschikbaarheid van de Kever Cabrio, bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een oldtimer Fiat 500.
•De trouwauto kan vrij gebruikt worden in Nederland met een straal van 75 km rondom Enter.

•In het geval gekozen wordt voor Erve Christiaan, bestaat het Shop & Sleep Arrangement uit: 2 overnachtingen, een driegangendiner bij Brasserie R-1854, goedgevulde ontbijtmand voor 2 ochtenden, een Roetgerink ModeCheque t.w.v. € 50,- Bekijk www.ervechristiaan.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.

Extra leuk: Boek het Bachelor Arrangement!
Kom je samen met je vrienden, of andere trouwgasten, jullie wedding outfit shoppen bij Roetgerink Mode op de kostuumafdeling? Boek dan ons Bachelor Arrangement voor € 25,- p.p. Je wordt opgehaald door de Fashion VIP Shuttle en sluit af bij de Brasserie R-1854 met Beers & Burgers.

Het arrangement ziet er als volgt uit:
 • Jullie worden bij de aanstaande bruidegom thuis opgehaald door de Roetgerink VIP fashion shuttle bus (1 adres binnen 30 km van Enter).
 • Jullie gaan gezamenlijk kostuums kopen op de herenafdeling van Roetgerink Mode en bijpassende schoenen bij Roetgerink Schoenen.
 • Na het passen genieten jullie bij Brasserie R-1854 van Beers & Burgers.
 • Na afloop worden jullie weer thuisgebracht door de Roetgerink VIP fashion shuttle bus.
Boek nu via de onderstaande button met vermelding van 'Bachelor Arrangement'. Let op! Gebruik maken van dit arrangement kan alléén op reservering.


Boek het arrangement

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.