Winkeltas
Menu

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder

Filters

Afspraak maken met één van onze Personal Shoppers

Vul onderstaand formulier in om een afspraakverzoek in te dienen voor onze Personal Shopper-service.

Aan de hand van een paar korte vragen, zoals "Wat zijn uw favoriete merken?" en "Wat is de reden van behoefte aan styling?", krijgen wij al een goede indruk van uw smaak en stijl en zo zorgen wij voor de perfecte match met één van onze personal shoppers.

Daarnaast kunt u als bijlage een foto van uzelf toevoegen. Liever geen foto met ons delen? Geen probleem! U kunt het formulier uiteraard ook versturen zonder bijlage.

Na het invullen van het formulier ontvangt u ter bevestiging de door u opgegeven informatie op het door u opgegeven e-mailadres.
Vervolgens neemt binnen 5 werkdagen uw personal shopper persoonlijk contact met u op voor de telefonische intake en het definitief vastleggen van de afspraak.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.