Onze gastvrije klantenservice

Bij een aangename, unieke winkelbeleving hoort ook een uitstekende klantenservice. Voor het ruilen of retourneren van jouw aankopen en met vragen of klachten kun je terecht bij onze klantenservice. Misschien heb je tips, ook deze horen wij graag. Onze gastvrije klantenservicemedewerkers zetten graag een stap extra om je te allen tijde een hartelijke, oprechte, passende service te bieden.

Je vindt onze klantenservice op onze kinderafdeling. Loop de trap tegenover de kassa’s af. Aan de linkerkant bevindt zich onze klantenservice.

Contactinformatie

Tijdens de openingstijden van de winkel staan onze gastvrije medewerkers niet alleen in onze winkel, maar ook via telefoon, e-mail en sociale media graag voor je klaar. Onze WhatsApp-klantenservice is 24/7 bereikbaar. Contactgegevens & openingstijden van onze klantenservice vindt je hier.

Meer dan 165 jaar service

Van de unieke Fashion VIP Shuttle en een eigen vakkundige atelier tot aan gespecialiseerd maatwerk en een persoonlijke bedrijfskledingservice. Wij bieden je services die de beleving en het winkelen bij Roetgerink Mode en Schoenen uniek en aangenaam maken. Met passie voor het vak doen wij, al meer dan 165 jaar, graag ons uiterste best je een prettige, ontspannen Roetgerink-ervaring te geven.

Roetgerink.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden en om u relevante advertenties te kunnen tonen. Klik hier voor alle informatie over ons cookiebeleid. U kunt uw voorkeuren wijzigen via “instellingen aanpassen”. Wilt u een optimale shopervaring? Geef dan toestemming door te klikken op “Akkoord”.